SON DAKİKA



Haber > Spor > ASKF ve Spor Bakanlığı

ASKF ve Spor Bakanlığı

10 Haziran 2015 Çarşamba - 09:59








Epey zaman olmuştu ASKF’ye gitmeyeli.

Dün sabah servisten birkaç arkadaşla uğradık. Her zaman olduğu gibi Cahit Başkan ASKF’deki odasında çalışmalarını sürdürüyordu.

Yeni geliştirdikleri proje çalışmalarının üzerinde yoğunlaşırkenbulduk Cahit Erdem’i. Projeler konusunda şimdilik sır vermedi bizlere. Ancak biz Erdem’e biraz ısrar edince, Spor Bakanlığı ile birlikte yaptıkları protokolü anlattı bize.

Bakanlıkla yapılan protokolde; bundan sonra amatör maçların hepsinde uzman sağlık ekibi bulunacak. Buna ek olarak ayrıca ilk yardım kursları verilecek bütün kulüplere.

ASKF bizlere göre çok önemli bir soruna el attı. Ve bunu da başardı. Sohbet böyle devam ederken, Cahit başkan ASKF kurulduğundan beri bir ilki yaşadığını vurguladı.


Kendisine, “Neydi bu yaşadığınız ilk?” diye sorduğumuzda aldığımız cevapta Erdem, “Yapılan bütün seçim ve genel kurullardan önce ASKF’yi; siyasetçiler, başkan ve yönetici adayları ziyaret eder. Pazartesi günü de TÜFAD adayı Hayri Tekelioğlu 30 kişilik ekibiyle ziyaretimize geldi. Bu bizleri müthiş duygulandırdı. Seçimden önce böyle bir ekiple gelmesi ASKF bünyesinde ilk defa gerçekleşiyor. Hayri hocaya ASKF’ye verdiği değerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Cahit Erdem, Hayri hoca ve ekibinin ASKF’ye yapmış oldukları ziyaretten dolayı çok duygulanmış ve etki altında kalmış. Ne diyelim inşallah bundan sonra adaylar ve aday olacaklar ziyaret etmek için gittikleri kurumlara değer verirler.

Bizler inanıyoruz ki saygı sevgi çerçevesi içerisinde yapılan ziyaretler birçok sorunu da kendiliğinden çözmüş olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap