SON DAKİKA



Haber > Spor > Artvin'de dev şölen sona erdi

Artvin'de dev şölen sona erdi

25 Ağustos 2015 Salı - 08:33




Çoruh Nehri üzerinde bulunan Borçka Baraj Gölü’nde yapılan ‘Türkiye Şampiyonası Açık Su Yüzme Yarışları’ büyük çekişmeye sahne oldu.





Artvin Belediyesi, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Yüzme Federasyonu’nun iş birliğiyle düzenlenen ‘Türkiye Şampiyonası Açık Su Yüzme Yarışları’ sona erdi. Artvin Belediyesi Marina Sosyal Tesisleri Borçka Baraj Gölü’nde 25 yaş altı ve 26 yaş üzeri iki kategoride yapılan yarışlara toplam 50 yüzücü katıldı. Artvin Valisi Kemal Cirit, il olarak çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını ifade ederek, organizasyonda emeği geçen Türkiye Yüzme Federasyonu ve Artvin Belediyesi’ne teşekkür etti. Artvin’in marka değer üretmek üzere yolculuğuna devam eden butik bir kent olduğunu dile getiren Cirit, “Bu butik kentin geleceğinde, kültür, turizm, eğitim, spor olacak diyorsak, doğa sporlarının da en güzel örneğini bugün burada gösterdik. Buradan sporcu kardeşlerimize teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bu sporcularımızı yetiştiren antrenör ve çalıştırıcılarına, onlara destek olan federasyon başkanlığımıza ve ailelerine, Artvin’in tanıtımına ve kendi gelişimlerini bir adım daha ileriye taşıyarak Türk sporuna katkı sundukları için Artvin Valisi olarak teşekkür ediyorum” dedi.

Turan ŞENTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap