SON DAKİKA



Haber > Spor > Artvin il karması üçüncü oldu

Artvin il karması üçüncü oldu

23 Ağustos 2023 Çarşamba - 15:39




Amasya'da yapılan Minikler Hentbol Türkiye Şampiyonası sona erdi. Şampiyonaya Artvin’i temsilen katılan il karması Kızlarda Türkiye üçüncüsü olarak Artvin’e büyük gurur yaşattı





14-17 Ağustos tarihleri arasında Amasya'da yapılan Minikler Hentbol Türkiye Şampiyonası sona erdi. 9-10 yaş kategorisinde 6 erkek ve 9 kız takımının katıldığı organizasyonda 350 sporcu kıyasıya mücadele etti. Amasya Kapalı Spor salonunda düzenlenen şampiyonada kızlarda Tokat İl Karması birinci, Amasya Tatküpü Spor ikinci Artvin İl Karması ise üçüncü oldu. Erkeklerde ise Kayserispor Kulübü birinci, Kastamonu Sherin İnebolu ikinci, Sivas İl Karması üçüncü oldu.

ŞAMPİYONANIN sona ermesinin ardından ilk 4’e giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Artvin Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada; “ 2013-2014 doğumlu sporcularla  Mini Minikler Türkiye Şampiyonasına Artvin İl Karması olarak katılım sağlayan takımımız Türkiye Üçüncüsü olarak bizleri gururlandırdı. Sporcularımızı ve antrenörümüz Murat Ülker'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap