SON DAKİKA



Haber > Spor > Artvin’e madalya yağdı

Artvin’e madalya yağdı

09 Ağustos 2023 Çarşamba - 15:00




30 Ağustos İller Arası Muay Thai Zafer Turnuvası’nda mücadele eden Artvinli sporcular Minikler, Yıldızlar, Altgençler ve Büyükler kategorilerinde madalyalar kazanarak turnuvaya damga vurdu





SAMSUN Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Muay Thai Samsun İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen, 30 Ağustos İller Arası Muay Thai Zafer Turnuvası 6 Ağustos 2023 tarihinde yapılan final maçlarının ardından sona erdi. 21 ilden 350 sporcunun mücadele ettiği müsabakalar, Atakum Çobanlı İskelesi'ne kurulan ringde yapıldı. Müsabakalara spor severlerde yoğun bir ilgi ile takip ettiler.
ARTVİN’İ temsilen turnuvaya katılan sporcular, Minikler, Yıldızlar, Altgençler ve Büyükler kategorilerinde madalyalar kazanarak Artvin’in gururu oldular. Seher Yaren Magunacı, Ecrin Altıparmak birinci, İsmail Aydın, Zehra Onkibar, Nehir Gülcihan ikincilik mutluluğu yaşadı. Çınar Ay, Işılsu Magunacı, Ayten Kara, Beyza Nur Hatipoğlu, Elanur Odabaş ve Zehra Dalkıran üçüncü oldu.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap