SON DAKİKA



Haber > Spor > Arthur, Barcelona'dan Juventus'a transfer oldu! 82 milyon Euro...

Arthur, Barcelona'dan Juventus'a transfer oldu! 82 milyon Euro...

29 Haziran 2020 Pazartesi - 20:26




Barcelona, Arthur'un Juventus'a 82 milyon Euro'ya transfer olduğunu duyurdu! Katalan ekibi, Juventus'tan Miralem Pjanic'i 65 milyon Euro'ya transfer ettiğini de açıkladı





Avrupa'da liglerin sona yaklaşmasıyla birlikte transferler de açıklanmaya başlandı.İspanya La Liga devi Barcelona, Brezilyalı orta saha oyuncusu Arthur'un Juventus'a transfer olduğunu açıkladı.

Juventus'un, 23 yaşındaki oyuncuyu 72 milyon euro bonservis + 10 milyon euro bonuslar karşılığında kadrosuna kattığı belirtildi.

Öte yandan Barcelona, Arthur'un bu sezon sonuna kadar takımda kalacağını duyurdu. Arthur Melo bu sezon çıktığı 28 resmi karşılaşmada 4 gol - 4 asistlik bir performans sergiledi.

PJANIC DE AÇIKLANDI!

Barcelona, Juventus'tan Miralem Pjanic'i 60 milyon Euro bonservis + 5 milyon Euro bonuslar ile transfer etti. 30 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha dört yıllık sözleşmeye imza atacak ve serbest kalma bedeli 400 milyon Euro olarak belirlendi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap