SON DAKİKA



Haber > Spor > Arıkan'ın Hacıosmanoğlu'ndan özel isteği

Arıkan'ın Hacıosmanoğlu'ndan özel isteği

08 Mart 2015 Pazar - 11:29




Kayserispor'dan sezon sonuna kadar kiralanan Hakan Arıkan, İbrahim Hacıosmanoğlu'na çağrıda bulundu. Deneyimli kalecinin, “Başkanım futbolu Trabzonspo





Onur Kıvrak’ın sakatlanmasının ardından kaleci problemini Hakan Arıkan’la çözen Trabzonspor’da tatlı bir sorun ortaya çıktı. Kısa sürede gösterdiği performansla taraftarların önyargısını kırararak gönüllerde taht kuran Hakan, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na mesaj yolladı. Başkan’la bir dizi görüşmede bulunan 32 yaşındaki file bekçisinin, “Futbolu Trabzonspor’da bırakmak istiyorum. Sezon sonunda Kayserispor’dan bonservisimi alın” dediği öğrenildi.

‘Hocamıza bağlı’

Hacıosmanoğlu ise yaşanan bu gelişmeler üzerine Hakan’a açık kapı bıraktı ve karar merciinin teknik direktör Ersun Yanal olduğunu söylediği belirtildi. Başarılı futbolcudan memnun olduğunu vurgulayan Başkan’ın, “Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda ilerleyeceğiz. Eğer Kayserisporlu idarecilerle ortak bir noktada uzlaşabilirsek, bonservisini alabiliriz. Merak etme gereken hassasiyeti göstereceğiz” yanıtını verdiği ileri sürülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap