SON DAKİKA



Haber > Spor > Arjen Robben futbolu bıraktı! İkinci kez

Arjen Robben futbolu bıraktı! İkinci kez

15 Temmuz 2021 Perşembe - 15:00




Hollandalı futbolcu Arjen Robben, 37 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı. Robben, 2019 yılında Bayern Münih'ten ayrıldıktan sonra da futbolu bıraktığını açıklamış, 2020/21 sezonunun başında futbola başladığı Groningen'e dönerek kariyerine devam etmişti.





Hollandalı futbolcu Arjen Robben, futbolu bıraktığını açıkladı. 2019 yazında Bayern Münih ile yollarını ayırdıktan sonra futbolu bıraktığını açıklayan Arjen Robben, 1 yıl sonra futbola başladığı kulüp olan Groningen'e dönmü ve kariyerine devam etmişti.

Arjen Robben, bugün yaptığı açıklamayla 37 yaşında futbola veda ettiğini açıkladı. Robben yaptığı paylaşımda; "Sevgili futbol dostları, aktif futbol kariyerimi noktalamaya karar verdim. Çok zor bir karar. Bu zamana kadar yüreğimim ısıtan desteğiniz için hepinize teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Groningen'de yalnızca 7 maça çıkan Robben, futbolculuk kariyerinde ise 614 maça çıktı ve 209 gol attı. Robben'in kariyerinde 166 asisti bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap