SON DAKİKA



Haber > Spor > Arda Turan'dan ilk transfer: Şampiyondan Eyüpspor'a 10 numara hamlesi

Arda Turan'dan ilk transfer: Şampiyondan Eyüpspor'a 10 numara hamlesi

21 Haziran 2023 Çarşamba - 15:15




Süper Lig'e yükselebilmek için iddialı bir kadro kurmak isteyen Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, deneyimli 10 numara Adrien Regattin ile anlaşmaya vardı.





Geçtiğimiz sezon play-off'larda Bodrumspor'a elenerek Süper Lig'e yükselme hayallerini bir sezon daha erteleyen Arda Turan idaresindeki Eyüpspor ilk transferini gerçekleştiriyor.

İstanbul ekibi, play-off'larda şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen son takım olan Pendikspor ile yollarını ayıran Adrien Regattin'le ilk görüşmesinden olumlu sonuç aldı ve deneyimli isimle anlaşma sağladı. Arda Turan'ın ısrarla istediği Adrien Regattin'in önümüzdeki günlerde Eyüpspor ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

32 yaşındaki Adrien Regattin, Türkiye kariyerinde daha önce; Osmanlıspor, Akhisarspor ve Altay formaları giydi. Geçtiğimiz sezon lige damga vuran yıldız 10 numara, 33 maçta 12 gol ve 12 asist üreterek Pendikspor'un en dikkat çeken ismi olmayı başarmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap