SON DAKİKA



Haber > Spor > Arda Turan bu kez 'Kurban Bayramı'nı kutladı

Arda Turan bu kez 'Kurban Bayramı'nı kutladı

24 Mayıs 2020 Pazar - 12:34




Arda Turan, geçtiğimiz günlerde 19 Mayıs’ı karıştırdığı için yapılan eleştirilerin ardından Ramazan Bayramı için göndermeli bir bayram mesajı paylaştı.





19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çektiği bir videoda bayramları karıştıran Arda Turan, “19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” demişti.

Arda Turan’ın bu paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem olduInstagram hesabından bir açıklama yapan Arda Turan, “Ramazan ayı, oruç tutuyorum. İnsanlık hali, insan dalabilir. Bunda bu kadar büyütecek bir şey yok. Umarım bunu konu eden insanlar, hayatlarında en az benim kadar ülkesine hizmet etme fırsatını bulurlar.” demişti. Ancak Arda Turan’a olan tepkiler bitmemiş ve ağır bir dille eleştirilmişti.

Ramazan Bayramı’nı yaşadığımız bugün ise Arda’dan göndermeli bir kutlama geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan yıldız futbolcu “Kurban Bayramınız mübarek olsun” diye bir paylaşım yaptı.

Arda Turan'ın paylaşımı:

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap