SON DAKİKA



Haber > Spor > Arda Turan bombası!

Arda Turan bombası!

05 Temmuz 2016 Salı - 14:03




Almanya gündemine bomba gibi düşen habere göre Barcelona'da forma giyen Arda Turan'a Borussia Dortmund'un teklif yaptığı söyleniyor.





Finansal Fair Play kuralları dolayısıyla yapacağı transferlerde sıkıntı yaşayan Barcelona Arda Turan'ı yüksek bir bonservis ile satıp yeni transferler yapacağı belirtildi. Barcelona ile görüşmelerin başladığını iddia eden Alman basını Arda Turan'a karşı büyük ilgi duyuyor.

 29 Yaşındaki Milli futbolcunun önceki sezonlarda da Borussia Dortmund'un transfer gündeminde olduğu ve transferin gerçekleştirilemediği belirtiliyor. Atletico Madrid 2011 yılında Arda Turan'ı 13 milyon euro transfer bedeli ile Galatasaray'dan almıştı.

 Atletico Madrid'de başarılı günler geçiren Arda Turan, İspanya'da oldukça beğeni topladı. Barcelona'nın transfer listesine alınan milli futbolcu 34 Milyon euro'ya dünya devine transfer edildi.

 Geçtiğimiz sezonun 2. yarısı Barcelona'da forma giymeye başlayan ve fazla forma şansı bulamayan Arda Turan, İspanyol basını tarafından sert eleştirilere maruz kalmıştı. Arda Turan çıktığı 25 maçta 2 gol atıp 4 asist yaparak sezonu kapatmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap