SON DAKİKA



Haber > Spor > Arda Güler'in şaşırtan değişimi

Arda Güler'in şaşırtan değişimi

04 Kasım 2023 Cumartesi - 16:19




Sezon başında Real Madrid'e transfer olan 18 yaşındaki milli yıldız Arda Güler, 2 defa sakatlanmış ve ameliyat geçirmişti.





Real Madrid'e transfer olan Arda Güler ilk maçına çıkmaya hazırlanırken İspanyol basını milli yıldızın 4 ayda geçirdiği değişimi paylaştı.

ARDA GÜLER, İLK MAÇINA ÇIKACAK

Sezon başında 20 milyon Euro bonservis ve 10 milyon Euro bonuslar karşılığında Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan 18 yaşındaki Arda Güler, yaşadığı sakatlık nedeniyle henüz yeni takımıyla forma şansı bulamadı.

Genç yıldızın, sakatlığını atlatan ve takımla birlikte çalışmalara başlamasıyla Rayo Vallecano maçında kadroda olması bekleniyor.



FİZİKSEL DEĞİŞİMİ DİKKAT ÇEKTİ

İspanya basını, Real Madrid formasıyla ilk kez sahada olma heyecanı yaşayan Arda Güler’in fiziksel değişimine dikkat çekti.

4 ay önce sezon başındaki bir fotoğrafla, son antrenmandaki bir fotoğrafı karşılaştırılan Arda Güler’in, özellikle bacak kaslarındaki gelişim gözler önüne serildi.
Menisküs sakatlığı yaşayan Arda Güler, 2 aylık tedavi sürecinin ardından kısa süre önce takımla birlikte çalışmalara katılmıştı.

'BİZİ EMEKLİ ETMEYE GELDİ'

Real Madrid’in Hırvat yıldızı Luka Modric, Arda Güler hakkındaki övgü dolu sözlerine bir yenisini ekledi.

38 yaşındaki orta saha oyuncusu, antrenmanda Camavinga’yı çaresiz bırakan Arda Güler’e “Bu adam bizi emekli etmeye geldi” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap