SON DAKİKA



Haber > Spor > Arda Güler'den dev rekor! Messi'yi geçti

Arda Güler'den dev rekor! Messi'yi geçti

14 Temmuz 2023 Cuma - 15:43




Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak tüm gözleri kendisine çeviren Arda Güler, dünya manşetlerini süslemeye devam ediyor. 18'lik yıldız, transfer olduğu ilk günden itibaren adından söz ettiriyor. Şimdi de dev bir rekorla gündeme gelen Arda, Cristiano Ronaldo'ya kafa tutarken Lionel Messi'yi geride bıraktı. İşte dev rekorun tüm detayları...





Arda Güler, Real Madrid Başkanı Florentino Perez eşliğinde Real Madrid ile sözleşme imzaladı.

MUNDO DEPORTIVO: ANCELOTTI'Yİ BÜYÜLEDİ 

Real Madrid'de yeni sezon hazırlıkları başlarken teknik direktör Carlo Ancelotti, iki yeni ismin performansından büyülenmiş durumda. Mundo Deportivo'nun haberine göre Real Madrid'in yeni başlayan 2023-24 sezonu hazırlıklarında Milan'daki 3 senelik kiralık dönemi sonrası takıma katılan Brahim Diaz ve Fenerbahçe'den transfer Arda Güler, en dikkat çekici isimler oldular.




BARCELONA CEPHESİNDE TRANSFERİN YANKILARI SÜRÜYOR 

Arda Güler, Barcelona ile Real Madrid arasındaki rekabetin bu yaz transfer açısından en net konusu haline gelmişti. Milli oyuncu, tercihini Real Madrid'den yana kullanırken bu tercihin yankıları sürüyor. Barcelona cephesinden konuya ilişkin açıklamalar dikkat çekiyor.




LAPORTA'DAN ARDA GÜLER AÇIKLAMALARI! 

Deco'nun ardından bir açıklama da Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan geldi. SPORT'a özel bir röportaj veren Laporta, Arda Güler transferine ilişkin de kapsamlı açıklamalarda bulundu. Laporta'nın röportajında değindiği konuya ilişkin öne çıkan nokta, transferin ulaştığı büyüklükte rekabet adına bir hamle yapıp yapmama kararıydı.

FENERBAHÇE İLE SAĞLADIKLARI ANLAŞMAYI DOĞRULADI 




Barcelona Başkanı Joan Laporta, açıklamalarına başlarken Fenerbahçe ile aslında 17.5 milyon Euro bonservis tutarında bir anlaşma sağlandığını belirtti ki planlarının bu serbest kalma bedelini ödemek üzerine olduğunu ortaya koydu. Laporta, oyuncuyla da sağlanan anlaşmaya rağmen transferin boyutunun büyümesinin işleri değiştirdiğini dile getirdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap