SON DAKİKA



Haber > Spor > Araklı 1961 zafere gitti

Araklı 1961 zafere gitti

17 Mayıs 2018 Perşembe - 09:43








17-19 Mayıs tarihleri arasında Giresun’da yapılacak olan U15 Türkiye Futbol Şampiyonası 1.kademe karşılaşmalarında mücadele edecek olan Trabzon temsilcisi Araklı 1961 grubu geçip adını bir üst tura yazdırmayı arzuluyor. Şampiyona için Giresun’a hareket eden Mavi-Siyahlı ekibin antrenörü Memiş Emin, “Trabzon’u en iyi şekilde temsil edip evimize mutlu dönmek istiyoruz” dedi.

Yetenekli oyunculardan kurulu kaliteli bir ekibe sahip olduklarının altını çizen Emin, “Gelişim çağındaki çocukların bu tür organizasyonlarda yer alması gelişimleri için çok önemli. Duygu düşünce ve beceri kabiliyetlerinde gelişim kaydediyorlar. Farklı duygularla daha güçlü bireyler olarak yetişiyorlar. Bunun yanında önlerindeki hedef için çabalıyorlar. Kupaya kadar gidip Türkiye şampiyonu olmak istiyoruz” dedi.

Akyüz’e teşekkür

Şampiyona öncesinde takımın kamp malzemelerini ve formalarını yaptıran Dursun Akyüz Otomotiv sahibi Ahmet Akyüz’e teşekkür eden Emin, “Ahmet Akyüz bizim olduğu gibi bir çok amatör kulübe destek veriyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz onu ‘Amatörün babası’ olarak görüyoruz. Yaptığı yardılar tartışılmaz. Akyüz’e minnettarız” diye konuştu.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap