SON DAKİKA



Haber > Spor > Ara transfer yaklaşırken

Ara transfer yaklaşırken

18 Kasım 2016 Cuma - 10:00








Trabzonspor yönetimi elbette taraftarın beklentisine cevap verebilmek için ve ligin başından beri takımın en büyük noksanlığının görüldüğü mevki olan orta forvet veya gol adamı noktasındaki çalışmalarını sürdürecektir. Bu çalışmaları sürdürürken kulağımıza bazı transfer haberleri gelmekle beraber teknik direktör Ersun YANAL konusunda da ileri geri söylemler can sıkıcı noktaya gelmiştir. Ortada başarısızlıklar tabii gözükmekte ve istenilen başarı bir türlü yakalanamamakla beraber olmayacak haberlerin çıkarılması veya haberlere yönetimce itibar edilerek dedikodulara çanak esas yanlıştır. Öncelikle birkaç gündür kulağımıza gelen şu Rizespor forvet oyuncusu Kweuke hakkındaki dedikodular ise hiç de hoş değil. Bir kez bu oyuncunun hem Rizespor hem de hocasının başına yıllardır ne sıkıntılar açtığını biliyoruz.

Bakmayın siz son birkaç maçtan beri ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine topladığına. Spor hayatımız boyunca bu denli oyuncuların taktiklerine defalarca şahit olduk. Bunlar tam transferleri yaklaşmışken kendi fırtınalı kişiliklerine bir nebze gem vurup çalışmalarını hızlandırıp bir çıkış yakalarlar. Aslında yetenekleri ve bu konuda becerileri de yok değildir. Fakat ahlak ve kişilik yönünden zafiyetleri hem kendilerinin hem de takımlarının başını ağrıtıp gencecik ve kısa futbol hayatlarını zehir edip bırakırlar. Doğrusu düzgün ve sporun gereklerine uyan bir yaşantı tarzı ve kişilik içerisinde olsalar hem kendileri hem kulüpleri hem de çevresinin başını ağrıtmayacaklar. Fakat yok. Bunların örneği futbol konjonktüründe her yıl sık sık basınımızda yer almış insanları da çileden çıkartmışlardır.

Şimdi bu Kweuke denilen oyuncu üzerinde “Denize düşen yılana sarılır” misali odaklanmanın hem Ç.Rizespor ile aramızda olan yakın hemşehriliğe hem de kulübün gerekli olan ama yanlış adam üzerindeki niyet yüzünden başının ağrıyacağını hemen hatırlatmak isterim. Neden bizim Trabzonspor’un yıllardır bu denli tufeyli adamlardan çektiğini hemen unutur anlamamak zor. Belki de birileri o tip adamları başından atıp bir yandan para kazanmayı düşlerken arada bir cambaz menajerin bir de parsayı toplayarak sonra da Trabzonspor bu konuda yine eski sıkıntıların içine düşerek “Atsan atılmaz satsan satılmıyor” tuzağına boğulacak. Her durumda bu transfer tuzağından uzak durulmasını acizane tavsiye ederiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap