SON DAKİKA



Haber > Spor > "Apartmanın garajında yaşayacağım"

"Apartmanın garajında yaşayacağım"

26 Ekim 2016 Çarşamba - 12:42




Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, özel hayatıyla ilgili verdiği röportajda Manchester'daki yaşamının "felaket" olduğunu söyledi.





Jose Mourinho, ligde Chelsea'ye 4-0 yenilmesinin ardından İngiliz basınında özel biri anlamına gelen lakabı "Special One" değiştirilerek aşağılanmış biri anlamına gelen "Humilited One" şeklinde manşetlere maruz kalmıştı.

Premier Lip ekiplerinden Manchester United'ın teknik direktörü Jose Mourinho medyada sıkça yer almaya devam ediyor.

Tecrübeli çalıştırıcı bu kez de Sky Sports'a özel yaşamına dair bir röportaj verdi. Ailesinin Londra'da ikamet ettiğini belirten Mourinho, Manchester'daki yaşamının tam bir felaket olduğunu söyledi.

Portekizli antrenör kişisel sorunlarıyla ilgili şunları ifade etti:

"Paparazinin tarihini biliyorsunuz... Sürekli otelimin önünde bekliyorlar. Bu aslında otelin ismi ve giydiğim kıyafet markaları için inanılmaz iyi bir şey. Artık herkes otelin adını ve giydiğim kıyafet markalarının son çıkan ürünlerini biliyor. Bu onlar için gerçekten inanılmaz bir reklam. Ancak benim için felaket. Zira bazen yürümek için çıkıyorum yapamıyorum ya da köprüyü geçip restorana gitmek istiyorum yine olmuyor. Bu gerçekten çok kötü. Telefonuma uygulamalar indirdim artık yemek siparişlerimi oradan veriyorum.


Yaklaşık 5 aydan beri otelde kaldığını vurgulayan Mourinho, ev yerine bir apartmanda kalmayı tercih ettiğini söyledi. Ayrıca bu şartlar altında kameralara görünmemek için artık direkt apartmanın garajında yaşamaya başlayacağım diyerek espri yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap