SON DAKİKA



Haber > Spor > Antalyaspor'da ilk hedef Victor Valdes

Antalyaspor'da ilk hedef Victor Valdes

12 Temmuz 2015 Pazar - 14:27




Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, İspanyol kaleci Victor Valdes’e tekliflerini sunduklarını ve transferin tamamlanmasını beklediklerini söyl





Antalyaspor'da Victor Valdez harekatı. Kaleci arayışlarını sürdüren Antalyaspor kariyeri başarılarla dolu İspanyol kaleci Victor Valdes'e teklifini sunmuş durumda. Kırmızı-beyazlı yöneticiler birkaç gün içerisinde Valdes'den gelecek haberlerle bu transferi bitirmeyi planlıyor. 

“RONALDİNO PROJEYDİ”

Ronaldinho’nun Fluminense ile anlaştığını ifade eden Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, “Ronaldinho bizim için proje transferlerinden bir tanesiydi. Biz önemli olan Eto’o transferini gerçekleştirdik. Bundan sonraki hedefimiz bir defans, bir kaleci, bir de forvet oyuncusu almak. Başkanımız Gültekin Gencer şuan Fransa’da bazı oyuncularla temasları var. Fransa’da görüştüğümüz oyuncularda var. Görüşülen oyuncularda bugün dönüş olmasını bekliyoruz” dedi.

“YURT DIŞINDA OYNAYAN TÜRK DEFANS OYUNCUSU ALMAK İSTİYORUZ”

Defans bölgesi için Egemen Korkmaz’ı transfer etmek istediklerini ancak tecrübeli oyuncunun İsviçre’ye gittiğini de dile getiren Hasan Ali Ceylan, “Egemen Korkmaz İsviçre 2. lig ekiplerinden Will 1900 ile anlaştı. Bu tür şeyler olabiliyor. Bizim defans konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Yerli ve yabancı futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Yurt dışında oynayan Türk defans oyuncularından transfer yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.


“VALDES’E TEKLİFİMİZİ YAPTIK, BEKLİYORUZ”

İspanyol kaleci Valdes’e tekliflerini yaptıklarını ve arada küçük pürüzlerin kaldığını söyleyen Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Antalyaspor’a yararlı olabileceklerini düşündükleri isimleri kadroya katmaya çalıştıklarını belirtti. Ceylan, “Valdes’e teklif yaptık. Aramızda ufak bir fiyat farklılığı var. Fiyat farklılığını çözersek transferin gerçekleşme ihtimali yüksek. Defans bölgesi için ise yurt dışında forma giyen, görüştüğümüz Türk futbolcular var. Başkanımız Fransa’da, orada da görüştüğü bazı yabancı oyuncular var ama şu an için kesinleşmiş bir isim yok. Çalışmalarımız devam ediyor. Antalyaspor’un başarısı için, Antalyaspor’a yararlı olabileceğini düşündüğümüz isimleri kadromuza katmak istiyoruz” dedi.

“SÜPER LİG’DE KALICI OLMAK İSTİYORUZ”

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan konuşmasını şöyle tamamladı: “Bu sezon ki hedefimiz ligde kalıcı olmak. Her sezonda ligi bir önceki sezondan daha yukarıda bitirmek istiyoruz. Çalışmalarımız ve transfer politikamızı buna göre belirledik. Kadromuzu da istikrarlı hale getirmek istiyoruz.” 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap