SON DAKİKA



Haber > Spor > Antalya'da Trabzon rüzgarı

Antalya'da Trabzon rüzgarı

09 Nisan 2015 Perşembe - 10:40




TÜFAD’ın her yıl geleneksel olarak organize ettiği Veteranlar Turnuvası Antalya’da tüm hızıyla devam ediyor.





TÜFAD Trabzon Şubesi ekibi turnuvaya fırtına gibi başladı. Bordo-Mavili renklere sahip olan Trabzon Şubesi ilk maçında Yalova’yı 2-1, ikinci maçında Kırıkkale’yi 5-1’lik skorlarla mağlup etti. TÜFAD Trabzon karmasında Ekrem Erdoğdu, Erdoğan Kurt, M.Salih Gül, Harun Beklemiş, Semavi Uzun, Tahir Usman, İsmail Çelik, Mustafa Şahin, Eyüphan Bayraktar, İlyas Akçay ve Hüsnü Özkara forma giydi. TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban sponsorları olan Medical Park yetkililerine teşekkür etti.

Efsaneler de yalnız bırakmadı

Trabzonspor’un efsane futbolcularından ve teknik adamlarından Ali Kemal Denizci, Necati Özçağlayan, Hüseyin Tok, Bekir Barçın, İlyas Akçay, Selahattin Diyadin, Turan Yurdakul, M.Cemil Altun, Ömer Uzun, Celal Genç, Muzaffer Bilazer, Turgut Gören, Kenan Kıran, Hatay Yurdakul, Hacı Osman Nadir, Trabzon basınının önemli değerlerinden Miraç Özağcı ve TÜFAD yönetim kurulu üyelerinden Nedim Karadeniz, Dursun Çimşit, Temel Sağlam ve Hüseyin Beldüz bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap