SON DAKİKA



Haber > Spor > Antalya’da Mücahit Firtinasi!

Antalya’da Mücahit Firtinasi!

26 Ekim 2017 Perşembe - 15:14




Mücahit İlyas Avrupa Şampiyonası’nda önüne çıkan engelleri bir bir aşarak adını yarıfinale yazdırdı





Trabzon Büyükşehir Belediyesporlu boksör Mücahit İlyas Antalya'da devam eden Gençler Avrupa Boks Şampiyonası’nda fırtına gibi esiyor. +91 kilodaki boksör önüne çıkan engelleri bir bir aşarak adını yarıfinale yazdırmayı başardı.

Çeyrek finalde güçlü Rus rakibini baştan sona üstün oynadığı müsabakada sayı ile mağlup etmeyi başarana Mücahit yarıfinale yükselirken Cuma günü İtalyan rakibiyle finale çıkma mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Final biletini almak istiyorum

Yarıfinale yükselme başarısı gösteren +91 kilodaki Mücahit İlyas, Ay-Yıldızlı bayrağı göndere çektirmek istediğini ifade etti. Mücahit, “Hedefim altın madalya. Yarıfinaldeki İtalyan rakibimi de mağlup ederek final biletini almak istiyorum. İstiklal Marşını okutup Ay-Yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmeyi hedefliyorum” ifadelerini kullandı.

Emeğimizin karşılığını alacağız


Trabzon Büyükşehir Belediyespor ve Milli takım antrenörü Cahit Süme, Mücahit’in beklentilerini bildiğini ve bu beklentileri karşılayacak bir boksör olduğunu söyledi. Süme, “Bu şampiyonaya iyi hazırlandık. Çalışmalarımızın karşılığını almak istiyoruz. Mücahit başarılı bir boksör. İtalyan rakibini de yenip bize final heyecanı yaşatacaktır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap