SON DAKİKA



Haber > Spor > Andrea Pirlo sürprizi! Süper Lig'de devam edebilir

Andrea Pirlo sürprizi! Süper Lig'de devam edebilir

14 Haziran 2023 Çarşamba - 13:59




Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo, iyi işler yaptığı İstanbul ekibiyle yollarını ayırmıştı. Pirlo'nun yeni takımı merakla beklenirken sürpriz bir iddia geldi ve İtalyan hocanın Süper Lig'de kalma ihtimali belirdi.





Süper Lig'de 1 sezon Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo, İstanbul ekibiyle dikkat çeken işler yaptı. Borini ve Diagne'nin gol krallığına oynadığı Karagümrük, büyük takımlarla da başa baş oynayarak takdir topladı.
Ancak Andrea Pirlo, sözleşmesini tamamlamasının ardından Karagümrük'e veda etti ve yeni sözleşme imzalamadı. Pirlo'nun yeni takımı merakla beklenirken sürpriz bir iddia geldi.
Sports Digitale'nin haberine göre, Adana Demirspor, teknik direktörlük pozisyonu için Andrea Pirlo ve Razvan Lucescu ile görüşüyor.
Vincenzo Montella ile yolları ayıran Demirspor'da ilk hedef, İtalyan ekolünü sürdürmek ve Pirlo ile anlaşmak. Başkan Murat Sancak, İtalyan hocanın şartlarını öğrenmek için görüşme talep etti.
Razvan Lucescu ise ünlü teknik direktör Mircea Lucescu'nun oğlu. 54 yaşındaki teknik adam şu anda Yunan ekibi PAOK'u çalıştırıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap