SON DAKİKA



Haber > Spor > Ancelotti suskunluğunu bozdu

Ancelotti suskunluğunu bozdu

12 Kasım 2015 Perşembe - 15:38




Real Madrid’i 10. Avrupa şampiyonluğuna taşıyan ancak sonraki sezonu kupasız geçirdiği için görevine son verilen Carlo Ancelotti, hatalı bir karar alı





Adı son günlerde Chelsea ile anılan Carlo Ancelotti, Real Madrid'deki görevine son verilmesiyle ilgili ilk kez konuştu. Madrid yönetiminin işine son vererek hatalı bir karar aldığını savunan Ancelotti, "Gerçekten çok üzülmüştüm. Çünkü oyuncularla ilişkilerim çok iyiydi. Bu takımı çalıştırmayı gerçekten çok seviyordum. Chelsea ile yollarım ayrıldığında bile bu kadar üzülmemiştim" dedi.

Real Madrid yönetiminin şampiyonluk dışında hiç bir sonucu kabul etmediğini vurgulayan Ancelotti, "Geçen sezon üst üste 22 maç kazanmıştık. Ancak 7 Şubat'ta Atletico Madrid'e 4-0 yenilince her şey bir anda unutuldu. Şampiyon olamayan teknik adam Real Madrid'den kovulur. Ancak dünyanın en iyi takımı Barcelona İspanya'da mücadele ederken ayrıca ligde Atletico gibi bir takım bulunurken her sezon şampiyon olamazsınız" dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap