SON DAKİKA



Haber > Spor > Anadolu Efes, CSKA'ya direnemedi

Anadolu Efes, CSKA'ya direnemedi

26 Ekim 2016 Çarşamba - 09:56




THY Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Anadolu Efes, organizasyonun favorisi CSKA Moskova'ya 93-87 mağlup oldu.





THY Avrupa liginin ilk 2 haftasında galibiyetle tanışamayan temsilcimiz Anadolu Efes, 2'de 2 yapan turnuvanın favorisi CSKA Moskova'ya 93-87 mağlup oldu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip Nando De Colo ve Milos Teodosic önderliğinde hücumda etkili oldu ve ilk yarıyı 49-37 önde kapattı. Üçüncü çeyrekte dış şutlarda isabet oranını artıran temsilcimiz Deshaun Thomas ve Derrick Brown ile farkı kapatarak, maçın bitimine 2 dakika kala skoru eşitlemesine rağmen Antonio Granger ile kritik bir hücumdan boş döndü ve kalan sürede De Colo'nun serbest atış çizgisinde hata yapmamasının ardından 87-93 mağlup oldu.

Gecenin en skorer ismi olan geçen sezonun MVP'si Nando De Colo 26 sayı, 6 asist ve 4 ribaunt ile CSKA adına galibiyetin mimarı oldu.

Anadolu Efes'te gecenin öne çıkan ismi 14 sayı, 5 ribaunt ve 4 asist üreten Derrick Brown oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap