SON DAKİKA



Haber > Spor > Amatörce yapılan bir olay değil

Amatörce yapılan bir olay değil

06 Nisan 2015 Pazartesi - 17:36




Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçından sonra sarı-lacivertlileri taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırının ardından Kulüpler Birliği Vakfı, bugün Riva'd





Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği toplantısında çıkan kararın ardından konuştu. Toplantının çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, olayın profesyonelce yapıldığını ancak amatörce bitirildiğini kaydetti. Hacıosmaoğlu, "Toplantıda konuşulanlar benim açıklama yapmama gerek yok. Başkan ile Kulüpler Birliği Başkanı açıkladı. Farklı konularda konuşuldu. Aslında farklı konuların konuşulacağı ortam değildi. Bizim de ilk baştan beri ağır bir şekilde kınadığımız futbolla, sporla, ahlakla bağdaşmayan çirkin saldırıyı değerlendirmekti amacımız. Diğer konularda gündeme geldi. Onlarla ilgili konuşmaya gerek yok. Bu Fenerbahçe spor kulübüne yapılan saldırı değil bize de yapılan saldırı. Biz de öyle kabul ediyoruz. Olayın boyutlarını adli makamların araştırıp çözmesini herkesin beklemesi lazım. Algı oluşturmaya gerek yok. Eğer böyle bir ciddi olay ülkenin gündemini meşgul ediyorsa algı yapılmaz ve yönetilmez. Adli makamların sonucunu beklemek lazım. Olayın net şekilde ortaya çıkması lazım" dedi.

Hacıosmanoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti: "Amatörce yapılan bir olay değil. Gecenin o karanlığında hareket halinde ki aracın şoförünü vurmak kolay bir şey değil. Ancak sonrasında amatörce bir hareket var. Olayın oluş noktasından yani ateş edilen noktadan 100 metre ilerde el yapımı yarışı ahşap  tüfek bırakılıyor. Böyle profesyonel iş yapan insanlık dışı insanların gidip de 100 metre ileriye tüfek bırakmaz. Profesyonelce iş yapıp amatörce görüntü vermez. Bunları adli makamlar değerlendirecek. Adli makamların ortaya çıkaracağı doneleri görüp değerlendireceğiz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap