SON DAKİKA



Haber > Spor > Amacımız başak değil, gençleri ödüllendirmek olmal

Amacımız başak değil, gençleri ödüllendirmek olmal

11 Nisan 2016 Pazartesi - 09:35








Yeni yönetimin gelecek sezondaki iddialı söylemleri ile şampiyonluk yolunda yeni bir yapılanma hazırlıkları içerisinde Başakşehir maçına çıkan Trabzonspor’da, oyunun tamamına bakıldığında; hatta ligde turistik maçların oynandığı bu dönemlerde hali ile her takım gelecek sezona hazırlanırken, yönetimlerin teknik adamlardan bekledikleri önemli bir husus vardır ki; o da, gidecek ve de kalacak futbolcuların belirlenmesidir. Bir teknik adam ne kadar geriye bakarsa, o kadar da ileriyi göreceğine göre; bir algı vardır ki, futbolun içinden gelmiş Hami hoca bunu göz ardı etmemelidir. Her Trabzonsporlu, takımının düzene girmesini ister. Fakat çabayı başkalarından beklerler! Hemen belirtmek isterim ki; Trabzonspor altyapısı her kategoride Sadi hoca ile birlikte yıllar sonra mükemmel olmasa da, üst seviye bir ivme kazanmıştır. Sonucunda da dokuz-on tane ilerisi olan genç kardeşimiz spor kamuoyunda vitrine çıkmışlardır.

Bu gençleri kademeli olarak oynatarak ödüllendirilirken, arkadan gelene de örnek teşkil etmiştir. Gönül ister ki; gelecek sezon A kadroda, altyapıdan üç-dört kardeşimiz forma giysin. Bugün Başakşehir’i yenmişiz veya yenilmişiz, futbol adına her türlü hamleyi yapmışız veya yapmamışız bence o kadar önem arz etmez. Onun için, maçın kritiğini bu anlamda yazmaktansa, genç yeteneklerin bu tür maçlarda sahada daha çok görünmeleri için yorum yapmak bence daha anlamlıdır. İşte bir örneği önümüzdedir. Yıllar önce Muhammet Demir’i böyle kaybettiler, yıllar sonra bonservisine 2.7 trilyon para vererek onu geri aldık. Artık gençlerin vitrine çıkma zamandır. Sahne onların olmalıdır...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap