SON DAKİKA



Haber > Spor > Altınordu ligi 14. tamamladı

Altınordu ligi 14. tamamladı

18 Temmuz 2020 Cumartesi - 14:53




TFF 1. Lig'de son hafta maçında deplasmanda Ekol Göz Menemenspor'la 1-1 berabere kalan Altınordu sezonu 37 puanla 14'üncü sırada tamamladı. Düşme hattının 2 basamak üzerinde kalıp son 6 yılın en kötü performansını sergileyen kırmızı-lacivertlilerde teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Menemenspor maçında da gördük ki kaçırdığımız goller aslında bizim için ligin özetiydi" diye konuştu.





Oynadıkları diğer maçlarda da pozisyonları değerlendiremediklerini anlatan deneyimli teknik adam, "Maçın ilk 15-20 dakikalık bölümünde gol kovalayan, hücum futbolunu en iyi şekilde oynayan bir Altınordu vardı sahada. Bir türlü sonuca gidemedik. Kaçırdığımız goller aslında bizim için ligin özetiydi. Bu ligde oynadığımız diğer maçlarda zaten bunları yaşıyorduk. Girdiğimiz pozisyonların hepsini belki atamayabiliriz ama 1-2 tanesini skor anlamında kazansak oyun lehimize dönecekti" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap