SON DAKİKA



Haber > Spor > Altınordu, coronavirüs testinden geçti

Altınordu, coronavirüs testinden geçti

11 Mayıs 2020 Pazartesi - 14:23




TFF 1'inci Lig kulüplerinden Altınordu, coronavirüs salgını nedeniyle sezona verilen aranın ardından 12 Haziran'da yeniden başlaması planlanan lige hazırlanmak için bugün tekrar tam kadro bir araya geldi. Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'ne giden kırmızı-lacivertli takıma, burada İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından coronavirüs testi uygulandı.





TFF 1'inci Lig kulüplerinden Altınordu, koronavirüs salgını nedeniyle sezona verilen aranın ardından 12 Haziran'da yeniden başlaması planlanan lige hazırlanmak için bugün tekrar tam kadro bir araya geldi. Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'ne giden kırmızı-lacivertli takıma, burada İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından coronavirüs testi uygulandı. Tüm futbolcular, teknik heyet, idari kadro ve kulüp personeli testten geçerken, takım otobüsü ve tesisler dezenfekte edildi. İzmir temsilcisi sonuçların açıklanmasının ardından yarın akşam saatlerinde sosyal mesafe kurallarına uyarak antrenmanlara başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligin başlama tarihini 12 Haziran olarak açıklamasının ardından planlama yaptıklarını dile getiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Kovid-19 testlerimizi tüm takım olarak yaptırdık. Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım tüm test sonuçları negatif çıkar. Sonuçlar çıktıktan sonra yine planlamamızı en iyi şekilde yapacağız. Tesisimiz çok elverişli. Sosyal mesafeyi koruyarak başlayacağımız ilk çalışmaların ardından süreci takip edeceğiz. Bu süreçte negatif durumun devam etmesi takım antrenmanlarına başlamamızı sağlayacak" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap