SON DAKİKA



Haber > Spor > Altınordu çıkışa geçmek istiyor

Altınordu çıkışa geçmek istiyor

09 Şubat 2022 Çarşamba - 13:34




Altınordulu futbolcu Muzaffer Kocaer, Spor Toto 1. Lig’de bu hafta oynayacakları Gençlerbirliği karşılaşmasını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi.





Spor Toto 1. Lig’in 24. hafta maçında Altınordu, 11 Şubat Cuma günü saat 16.00’da Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Altınordu’da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren Altınordu’da, genç oyunculardan Muzaffer Kocaer açıklamalarda bulundu.

Muzaffer Kocaer: “Çıkışa geçmek istiyoruz”

Takımın genç oyuncularından Muzaffer Kocaer, Bursaspor maçının ikinci yarısında ortaya koydukları futbolun umut verici olduğunu belirterek, “Gençlerbirliği ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz. İlk yarının son haftalarına doğru bunu gerçekleştirmiştik. Bursaspor maçının özellikle ikinci yarısında iyi bir Altınordu izlettik. Bu oyunun üzerine koyarsak galibiyetler gelecektir” dedi.

Öte yandan, Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U19/18 Takımı, Antalya Turnesi kapsamında Ukrayna ekiplerinden Kolos Kovalivka U19 Takımı ile oynadığı özel maçta 1-1 berabere kaldı. Altınordu U19/18 Takımı, yarın saat 15.00’da Shakhtar Donetsk U19 Takımı ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap