SON DAKİKA



Haber > Spor > Altay, üst üste 4. kez kazandı

Altay, üst üste 4. kez kazandı

20 Mart 2021 Cumartesi - 12:23




Spor Toto 1. Lig'de dün İzmir derbisinde konuk ettiği Menemenspor'u 3-0 mağlup eden Altay, üst üste 4. zaferini elde ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha kaza yapmadan geçmeyi başardı. Teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde galibiyet serisi yakalayan siyah-beyazlılar 50 puana ulaşarak ilk 2'nin en iddialı takımlarından biri konumuna geldi.





Menemenspor karşısında erken golü bulduktan sonra bunun futbolcularda rahatlığa ve dağınıklığa neden olduğunu belirten Altay Teknik Direktörü Osman Özköylü, "İlk yarıda istediğimiz oyundan uzaktık. Bunu mutlaka düzeltmek zorundayız. Menemenspor iki önemli pozisyona girdi. İkinci yarıda konuşmalarımızdan sonra çok daha iyi, istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Oyuncu kalitemizi gösterdik. Daha farklı kazanabilirdik. Önemli olan kazanmaktı. Çok mutluyuz. Oyuncularımı kutluyorum. Şimdi ilk 2'ye biraz daha yakınız. Daha iyi, daha güçlü, daha inançlı bir takım olmak ve hedefe ulaşmak için çok çalışmalıyız. Bu şekilde devam etmek en büyük arzumuz" dedi.

KAPTAN İBRAHİM'DEN RESİTAL

Altay'ın 39 yaşındaki kaptanı İbrahim Öztürk dün Menemenspor'a attığı 2 kafa golüyle galibiyetin baş mimarı oldu. Tecrübeli savunmacı ilerleyen yaşına rağmen sergilediği performansla futbolseverlerin alkışını topladı. Sarı kart cezalısı Berkay'ın yokluğunda şans bulan kaptan İbrahim, bu sezonki ilk gollerini kaydetti. Deneyimli defans oyuncusu Altay formasıyla attığı son 4 golü kafayla filelere gönderdi. Geçen sezon futbolu bırakmayı düşündüğünü açıklayan ancak sezon başında kararını değiştiren usta stoper, profesyonel kişiliğiyle siyah-beyazlı takımdaki genç futbolculara da örnek oluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap