SON DAKİKA



Haber > Spor > Altay Bayındır'a veda! Manchester United'ı reddetti

Altay Bayındır'a veda! Manchester United'ı reddetti

19 Temmuz 2023 Çarşamba - 13:54




Fenerbahçe'nin kaptanı Altay Bayındır takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Dominik Livakovic'in gelişiyle beraber Altay da Fenerbahçe'ye veda edecek. Tecrübeli kalecinin yeni durağı belli oldu.





Fenerbahçe, hafta sonuna kadar Dominik Livakovic transferini bitirmeyi hedefliyor. Hırvat kaleci için Dinamo Zagreb'e 9 milyon euro ödeyecek olan sarı lacivertliler, 28 yaşındaki kaleciyle 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

 

Maaşı 2 ila 2.5 milyon euro arasında olması beklenen Livakovic, Fenerbahçe'nin as kalecisi olacak. Altay Bayındır ise bu imza sonrası Fenerbahçe'ye veda edecek.

 

Altay için Manchester United ve Ajax iddiaları vardı. Bayındır, ikinci kaleci olacağı United'a sıcak bakmadı ve as takımda oynama şansı daha yüksek olan Ajax'ı seçti.

 

Ajax'ta Remko Pasveer ve Geronimo Rulli ile forma savaşı verecek olan Altay, geçen sezon as kaleci olan Rulli'yi kesebilir.

 

Ajax, devre arasında Rulli için Villarreal'e 8 milyon euro ödemişti.


Altay için ise Fenerbahçe'ye 6 milyon euro ödenecek.

 

Altay'ın sözleşmesindeki serbest kalma bedeli olan 6 milyon euro'nun bu hafta sonuna kadar sarı lacivertlilerin hesabına yatırılacağı tahmin ediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap