SON DAKİKA



Haber > Spor > Almeida şoku

Almeida şoku

13 Eylül 2013 Cuma - 09:24




Beşiktaş'ta 2 gün antrenmana çıktıktan sonra ağrılarını öne sürerek son çalışmaya katılmayan Hugo Almeida, teknik direktör Bilic'in planlarını alt üst





Bilic ile görüşen Portekizli yıldızın "Ağrılarım yine başladı. Umarım maç gününe kadar iyileşir " diye konuştuğu, Hırvat teknik adamın ise "Sana ihtiyacım var. Seni sahada görmek istiyorum. İğne ile de olsa oynamalısın " karşılığını verdiği belirtildi. Dizinde ağrıları bulunan Manuel Fernandes'in de pazar günü takımdaki yerini alacağı belirtilirken, Bilic, Veli Kavlak ve Olcay Şahan'a özel görev verdi. Son maçlarda Batalla ve sağ kanattan Şener'in etkili ataklarıyla sonuca giden Bursaspor'u analiz eden Bilic'in Batalla'yı durdurma görevini Veli'ye verdiği vurgulandı. Veli'ye Batalla'ya yakın oynaması gerektiğini ve tüm pas alışverişlerini kapatması gerektiğini söyleyen Biliç, Şener'in ataklara katıldığı anlarda ise Olcay'ın geriye yardıma gelmesini istedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap