SON DAKİKA



Haber > Spor > Almanlar işin erbabı

Almanlar işin erbabı

17 Temmuz 2014 Perşembe - 11:47




Hasan Ahmet, "Bana 2009’da Avrupa’dan birçok teklif geldi ama kulüp izin vermedi. O dönem ben Almanya, Götze Türkiye forması giyseydi Götze 3.Lig’de o





Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Almanya zafere ulaşırken Türkiye'de gündemi, 2009 yılında oynanmış bir maç meşgul etti... Almanya U17 takımı ile Türkiye U17 takımı arasında oynanan karşılaşmada, Dünya Kupası finalindeki tek golü atan Mario Götze de forma giymişti. Ancak o maçın yıldızı Türkiye'den Hasan Ahmet Sarı'ydı ve Sarı geride kalan sezonu Batman Petrolspor'da geçirmişti. Birisi milyon dolarlarla ifade edilen bonservis bedeline sahipken diğeri 5 senedir kiralık olarak farklı farklı takımlarda forma giyiyor. Bu duruma sitem eden Hasan Ahmet, “2009’daki şampiyona sonrası Avrupa’dan pek çok teklif geldi. Kulüp izin vermedi. O dönem ben Almanya, Götze Türkiye formasını giyseydi Götze 3. Lig’de oynardı” şeklinde konuştu. Hasan Ahmet, “Bir genç futbolcuya büyük hedefleri için hep üst taraflarda şans verilmeli. Oyuncu yukarılarda oynamayı düşünürken bilinçsiz bir şekilde alt liglere gönderilmemeli. Aksi halde hem hevesi kırılır hem de özgüveni eksilir. İşte Almanlar bunu yapmıyor; hep büyük oynuyorlar ki kupayı getiren de genç bir oyuncu. Demek değer verilince böyle oluyormuş...” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap