SON DAKİKA



Haber > Spor > Alman ekolü!

Alman ekolü!

25 Mart 2015 Çarşamba - 09:08




Trabzonspor’da Alman futbolu damgasını vuruyor.





Trabzonspor’da Alman futbolu damgasını vuruyor. Bu sezon attığı frikik golleriyle Avrupa futbolunun gündemine oturan Mehmet Ekici ile son oynanan Akhisar Belediyespor maçında dönerek attığı golü hafızalara kazınan Deniz Yılmaz, Bordo-Mavili ekibin en önemli oyuncuları haline geldi. İki futbolcu taraftarların sevgisini kazanırken ortak noktaları ise dikkat çekti.

Ligde 5 frikik golü bulunan Mehmet, kariyer zirvesine ulaşırken “Benim İdolüm Mehmet Scholl. Küçüklükten beri Scholl’u örnek alıyorum” demişti. Alman futbolunun efsane ismi Scholl, dünya futbolunda “Frikik uzmanı” olarak anılıyordu. Bayern Münih’te uzun yıllar top oynayan ve daha sonra antrenörlüğe başlayan Scholl, Mehmet Ekici’nin de hocalığını yapmıştı.

Mehmet Ekici’nin yanı sıra Deniz Yılmaz da B.Münih patentli. Akhisar Belediyespor karşısında attığı harika gol sonrası yetenekli futbolcu, “Bu vuruş tekniğini Bayern Münih'te yardımcı hocalığımızı yapan Almanların efsane futbolcusu Gerd Müller'den öğrendim” dedi. Eğitimlerini Alman futbolunun efsane isimlerinden alan futbolcular şimdi Bordo-Mavili takımda parlıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap