SON DAKİKA



Haber > Spor > Allano Lima'dan Fırat Aydınus'a şok sözler!

Allano Lima'dan Fırat Aydınus'a şok sözler!

10 Aralık 2018 Pazartesi - 13:53




Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında kendi sahasında Antalyaspor'a 2-0 yenildiği karşılaşmaya damgasını vuran olay, ev sahibi ekibin oyu





BursasporSpor Toto Süper Lig'in 15. haftasında dün kendi sahasında Antalyaspor'a 2-0 mağlup olurken maçın sonucundan çok daha fazla konuşulan bir olay yaşanmıştı.

Mücadelenin ikinci yarısında ev sahibi ekibin oyuncularından Allano Lima, hakem Fırat Aydınustarafından sarı kartla cezalandırılmış ve Brezilyalı futbolcu bu karara sert tepki göstermişti.

Bunun üzerine oyuncunun yanına kadar gelen Aydınus, Lima'yı bir süre sert bakışlarıyla uyarmıştı.

Çok konuşulan bu olayın ardından Brezilyalı futbolcu, sosyal medya hesaplarından Aydınus'a zehir zemberek göndermelerde bulundu.

Önce Instagram hesabından söz konusu anın bir fotoğrafını paylaşan Lima, altına "Ben ormandan geliyorum ve aslanım. Senin arka bahçene çok fazlayım." mesajını yazdı.




23 yaşındaki futbolcu daha sonra da resmi Twitter sayfasından "Bunu benim mahallemde yapsaydın neler olacağını görürdün." diyerek Aydınus'a olan öfkesini dile getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap