SON DAKİKA



Haber > Spor > Alkışlar Bayburt'a

Alkışlar Bayburt'a

30 Kasım 2021 Salı - 11:42




Bayburt Üniversitesi Dart Takımı, 32 kulübün katılımı ile Ankara’da düzenlenen Türkiye Kulüplerarası Dart Şampiyonasında 2. oldu





Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından 27-28 Kasım tarihlerinde, 32 kulübün katılımı ile Ankara’da yapılan Türkiye Kulüplerarası Dart Şampiyonası sona erdi. Final maçlarının sonunda Antrenör Öğretim Görevlisi Mehmet Yönal yönetimindeki Bayburt Üniversitesi Dart Takımı, Türkiye 2’ncisi olarak büyük bir başarı elde etti. Türkiye Kulüplerarası Dart Şampiyonası’nda birinciliği Antalya Spor Lisesi, üçüncülüğü ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü elde etti.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanlığını yürüten Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, turnuvada boy gösteren kulüplere teşekkür etti. Rektör Türkmen, “Salgın nedeniyle 2 yıldır yapamadığımız Kulüplerarası Dart Türkiye Şampiyonamızı tamamladığımız için çok mutluyuz. Bayburt Üniversitesi olarak ilk defa katıldığımız ve ikincilik elde ettiğimiz bu turnuvada yarışan tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum” dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap