SON DAKİKA



Haber > Spor > Ali Koç'tan Ersun Yanal talimatı

Ali Koç'tan Ersun Yanal talimatı

09 Kasım 2018 Cuma - 10:08




Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan geçtiğimi günlerde basında yer alan haberler sonrasında Ersun Yanal hakkında flaş bir adım attığı ortaya çıktı.





Fenerbahçe'de Ersun Yanal sesleri gün geçtikçe daha da çok yüksek sesle söylenmeye başlanıyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar başkan Ali Koç'un 'Bu sevdadan vazgeçin' sözlerine rağmen Ersun Yanal isteklerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ise Ersun Yanal hakkında flaş bir iddia gündeme gelmişti. Fenerbahçe'nin son dakika gelişmesi olarak Ersun Yanal ile anlaşma sağladığı bilgisi gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak Sarı-Lacivertli yönetim bu iddiayı kesin dille yalanlamıştı.

TELEFON İLE ARATTIRDI

Çıkan bu haberler üzerinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan flaş bir hamle geldi. Futbol Arena'nın edindiği bilgilere göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç çıkan bu haberlerin Ersun Yanal tarafından medyaya servis edildiğini düşünerek kurmaylarına Ersun Yanal ile iletişime geçmesini söyledi.

Ancak yapılan görüşmeler sonrasında Ersun Yanal basında çıkan son dakika haberleri ile ilgili kendisinin bir bağlantısı olmadığını aktardı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap