SON DAKİKA



Haber > Spor > Albin Ekdal zirvesi

Albin Ekdal zirvesi

16 Haziran 2015 Salı - 12:55




Hurma, İsveçli oyuncunun menajeriyle bugün İstanbul’da bir araya gelecek. Trabzonspor’un şartları kabul edilirse Albin Ekdal, yeni sezonda Bordo-Mavil





Transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği Trabzonspor’da gözler bugün İstanbul’da yapılacak olan kritik transfer zirvesine çevrildi. Karadeniz ekibinin sportif direktörü Süleyman Hurma, geçen sezon Cagliari forması giyen İsveçli oyuncu Albin Ekdal’ın menajeriyle bir araya gelecek. İstanbul’da yapılacak olan görüşme öncesi Hurma, “Teklifimizi ve şartlarımızı sunacağız. Şartlarımız kabul edilirse bu transfer gerçekleşir” dedi. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın transfer listesinde yer alan oyuncunun menajeriyle yapılacak olan görüşmeden sonra transferinin kesinlik kazanacağı açıklanırken ön izlenimlere göre transferin gerçekleşme olasılığının yüksek olduğu seslendirildi. 25 yaşındaki orta saha ofans oyuncusunun Erkan Zengin’den aldığı izlenimler sonucu Bordo-Mavililere gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Genç oyuncu geçen sezon Serie A’da 33 maçta 5 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap