SON DAKİKA



Haber > Spor > Alanyaspor'dan alkışlanacak Sural kararı

Alanyaspor'dan alkışlanacak Sural kararı

01 Mayıs 2019 Çarşamba - 17:12




Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Josef Sural'ın hayatını kaybettiği trafik kazası, spor camiasını yasa boğmuştu.





Türk futbolunu yasa boğan kazada kaybettiğimiz Alanyasporlu Josef Sural için Akdeniz ekibinden önemli adım... Turuncu- Yeşilliler, 3,5 ay önce 2,5 yıllık kontrat yaptıkları Sural'in sözleşmesinin tamamını ailesine ödeyecek.

Kayseri deplasmanı dönüşü yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Aytemiz Alanyasporlu oyuncu Josef Sural'in ölümü Türk futbolunu üzüntüye boğarken 28 yaşındaki oyuncunun ailesinin mağdur olmaması için gereken adımlar atılıyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; Akdeniz ekibi devre arasında bir yılı opsiyonlu 2.5 yıllığına kadrosuna kattığı Sural'in sözleşmesinin yükümlülüklerini tamamıyla yerine getirecek. Yönetimin aldığı karara göre Sural'in hakedişlerinin yanı sıra kalan 2.5 yıllık kontratının parası da ailesine ödenecek.

Alanyaspor'a imza attığında, "Bu şehir aileme çok uygun, çok sevdim" diyerek Alanya'daki mutluluğunu ifade eden Sural, kısa süre sonra Alanya'dan bir de ev almaya karar vermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap