SON DAKİKA



Haber > Spor > Alanya geçilecek başka yolu yok

Alanya geçilecek başka yolu yok

15 Eylül 2016 Perşembe - 15:33




Üst üste alınan Gaziantep ve Osmanlıspor mağlubiyetleriyle sarsılan Trabzonspor, Alanyaspor maçına kilitlendi. Bordo-Mavililer’de Yusuf, Okay ve Uğur





Trabzonspor’da Alanyaspor maçı öncesi tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Üst üste alınan Gaziantepspor ve Osmanlıspor yenilgileriyle sarsılan Bordo-Mavililer, Alanyaspor maçını çıkış maçı olarak görüyor. Karadeniz ekibinin milli futbolcusu Okay Yokuşlu, “Lige iyi başladık ancak daha sonra iki yenilgi aldık. İstenmeyen sonuçlar. Daha yolun başındayız. Futbolda dün yok. İnşallah önümüzdeki Alanyaspor maçıyla yeniden çıkıya geçeceğiz” dedi. Bayramlaşma töreninde konuşan bir diğer futbolcu Yusuf Erdoğan ise, “Bayramlaşma töreninde taraftarlarımız ile beraber olmamız çok güzel. Onları son haftalarda üzdük. İnşallah toparlanacağız. Trabzonspor her zaman kafaya oynayan bir takımdır. Ersun hocanın bir sözü vardır; Trabzonspor tavla oynasa bile kazanması lazım. İnşallah iki haftalık mağlubiyetler son olur. Biz dersimizi aldık. Alanya maçı ile çıkışa geçeğiz” şeklinde ifadeler kullandı.   

Savaşacağız

Trabzonspor’un deneyimli savunma oyuncusu Uğur Demirok da şöyle konuştu: “Mağlubiyetleri en kısa zamanda telafi edip galibiyete çevireceğiz. Yeter ki bu destek arkamızda olsun. Trabzonspor’u ayağa kaldırıp canımızla başımızla savaşacağız.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap