SON DAKİKA



Haber > Spor > Al N'Doye'yi ver Serdar'ı

Al N'Doye'yi ver Serdar'ı

31 Mayıs 2016 Salı - 10:28




Bonservis bedeli ödemek istemeyen Bordo-Mavililer Spartak Moskova’dan kadrosuna katmak istediği Serdar için Rus ekibine N’doye’yi önerdi.





Trabzonspor, başkan Muharrem Usta’nın, “Harcamalarımızı ayağımızı yorganımıza göre uzatarak yapacağız” demesinin ardından kadroya dahil edilmesi düşünülen bazı oyunculara bonservis bedeli ödemeden takas yolu ile transferlerini gerçekleştirmek istiyor. Bunlardan biri de Spartak Moskova’da forma giyen Serdar Taşcı. Geçen sezonu Bayern Münih’te kiralık olarak geçiren deneyimli savunmacı için Trabzonspor yönetimi Rus ekibi ile takas pazarlığına tutuştuğu öğrenildi. Karadeniz ekibinin kurmayları Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kadroda düşünmediği Dame N’doye’yi Serdar Taşcı’ya karşılık Rus ekibine teklif etti. Daha önce Lokomotif Moskova’da forma giyen Senegalli futbolcunun da futbol yaşantısını Rusya’da sürdürmek istemesi transferin önünü açarken Spartak Moskova’nın vereceği karara kilitlenildi. Serdar’ın da Rus ekibinin yöneticileriyle görüşüp Trabzonspor’a gitmek istediğini söylediği ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap