SON DAKİKA



Haber > Spor > Al N’doye’yi ver Paredes’i

Al N’doye’yi ver Paredes’i

19 Haziran 2016 Pazar - 14:23




Cavanda için Espanyol ekibiyle el sıkışan Trabzonspor, bu bölgeyi Juan Carlos Paredes ile doldurmak istiyor. Bordo-Mavililer bu transferde N’Doye taka





Yeni sezon öncesinde zorlu ve sıkı bir transfer dönemiyle karşı karşıya kalan Trabzonspor, beklentileri karşılayamayan Luis Pedro Cavanda için Espanyol kulübü el sıkıştı. Bordo-Mavililer sağbek arayışlarına İngiltere’de karşılık buldu. İç transferde de sağ bek mevkiinde görev yapan Zeki Yavru ile prensipte anlaşan Trabzonspor Ekvador Milli Takımı ile Copa America'da oynayan Watford'un sağ beki Juan Carlos Paredes'i gündemine aldı. Premier League ekiplerinden Watford'da forma giyen yetenekli sağ bekin İngiliz kulübü ile sözleşmesi 2019 yılının Haziran ayında sona erecek. Paredes'in 2 milyon Euro bonservis bedeli bulunuyor. 1.78 boyundaki futbolcu, Watford ile 60 maça çıktı ve 5 asist yaptı. Trabzonspor bu transfer için Dame N'Doye takas formülünü düşünüyor. Watford kabul ederse bu iş biter. 28 yaşındaki oyuncunun alternatiflerini de hazırlayan Trabzonspor'un, ikinci kamp öncesi tüm transfer çalışmalarını sonlandırması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap