SON DAKİKA



Haber > Spor > Akyazı Yelken Kulubü’nden zafer haftası etkinliği

Akyazı Yelken Kulubü’nden zafer haftası etkinliği

04 Eylül 2023 Pazartesi - 16:35




Akyazı Yelken Kulübü denizde Zafer Haftası etkinliği düzenledi.





GENÇLERE deniz sporlarını sevdirmek ve ülkenin deniz sporlarındaki başarısına katkı vermek amacıyla faaliyet gösteren Akyazı Yelken Kulübü denizde Zafer Haftası etkinliği düzenledi.  7-15 yaşlarında kulübe bağlı sporcu gençler yelkenlileri bayraklarla donatarak kano ve yelkenlilerle zafer seyri yaptılar. Kulübün düzenlemiş olduğu iki aylık yelkenli kullanma kurslarını başarı ile tamamlayan gençler aynı gün düzenlenen tören ile sertifikalarını aldılar.

TÖRENDE konuşma yapan Akyazı Yelken Kulübü başkanı Adil Duman, Çok kısıtlı imkânlarla çalışmalar yapmalarına rağmen Trabzon’da deniz sporlarının gelişmesi ve sevdirilmesi için gayret gösterdiklerini, bunun meyvelerini de almaya başladıklarını söyledi. Akyazı Yelken Kulübünde yetişen Halil Şişmanoğlu’nun üç ay önce İzmir Çeşme de okul sporları dalında yapılan ulusal yarışmada Türkiye üçüncüsü olduğunu sözlerine ekledi.

Gurur kaynağı olabiliriz
Duman, “Doğaları gereği deniz kıyılarında tesisleşmesi gereken yelken kulüplerine sağlıklı ve düzenli yerleşimler oluşturulması bu spora olan ilgiyi arttıracağı gibi uluslararası yapılan yarışmalarda da Türkiye’ni gurur kaynağı olabiliriz” dedi

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap