SON DAKİKA



Haber > Spor > Akyazı için acele etmemeliyiz

Akyazı için acele etmemeliyiz

09 Kasım 2016 Çarşamba - 08:34




Başkan Usta, “Stat 10-15 gün içinde maç oynamaya hazır hale gelecek ama biz oraya geçip geçmeme işini yeniden konuşacağız” dedi





Trabzonspor kulübü başkanı Muharrem Usta, birkaç gün içinde çim serim işleminin tamamlanmasının planlandığı Akyazı Stadı ile ilgili önemli açıklama yaptı. Usta, Akyazı Stadı’nın Trabzonspor’un yeniden ayağa kalkması konusunda etkili bir faktör olacağını hatırlatarak, “İşi aceleye getirmek de istemiyoruz. En uygun zamanda oraya geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor maçıyla birlikte hazır hale gelmesi beklenen stat için Usta, “Tahminen 10-15 gün içinde stat maç oynamaya hazır hale gelecek. İş bitti ama oraya geçip geçmemeyi konuşacağız. Aceleye de getirmek istemiyoruz. Biz stadın bütün detaylarının bitmesini istiyoruz. Ama sonuçta orası maç oynanacak düzeye bu ay içerisinde gelecek” dedi. 

Hiç sürpriz olmadı 

TFF Disiplin Kurulu, Trabzonspor kulübü başkanı Muharrem Usta’yı Beşiktaş maçı esnasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar nedeniyle tedbirli olarak PFDK’ya sevk etti. Ayrıca disiplin kurulu Trabzonspor’u çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle de PFDK’ya sevk etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap