SON DAKİKA



Haber > Spor > Akyazı bir muamma....!

Akyazı bir muamma....!

03 Temmuz 2016 Pazar - 10:50








Yapımı ve tamamlanması yılan hikayesine dönen.O nedenle Trabzonspor taraftarını çileden çıkaran... Ne olacak şu Akyazı’nın hali durumu? Şimdi de; yeni sezona yetişip yetişmeyeceği kaygısını sürdürerek... Gündemdeki yerini koruyor. Üstelik taraftarın en fazla ilgi duyduğu... Transfer merakını da fazlasıyla aşmış durumda. Başkan Usta’nın 50. yılda şampiyonluk... Lucescuvari hoca -ne demekse o- sözüyle  başkanlığı gelişinin ardından... Pabucun pahalı olduğu görülünce... Bu söylem rafa kaldırıldı... Eldeki kalan tek argümana; Akyazı’ya bağlandı tüm umutlar.

Öyle ki; Trabzonspor’da bir dönüşüm ve değişimin yaşanmasını... Ancak Akyazı’ya taşınmakla gerçekleşebileceğini... Güçlü bir şekilde dile getiriyor Başkan Usta. Ne futbol takımının oluşturulmasında kayda değer bir mesafe alınmış... Ne de stadın yapımında istenilen seviye yakalanmış. Oysa Başkan’ın elindeki en büyük kozu sponsorluk anlaşmaları. Mevcut durum, yapılacak olası anlaşmaları olumsuz etkiliyordur mutlaka. Yani plansız programsız, “saldım çayıra, Mevla kayıra” durumundayız. Aksi durumda, stat hazır olsa...Teknik kadro ve transferler hedefe göre belirlenip gerçekleştirilmiş olsa... İşler sarpa sarmadan daha düzgün bir şekilde yürürdü.

2008’de Nuri Albayrak dönemiyle gündeme gelen... Temeli ancak, 2013 yılında atılabilen... Ve halen belirsizliğini muhafaza eden Akyazı projesine karşın... Antalya’nın 2013 temeli atılmış, 2015 bitmiş... Bursa; 2011 – 2015 Konya; 2012 – 2014 Kayseri; 2007-2009 Mersin; 2011 - 2012 yılları arasında tamamlanmış... Bırakın bu statları; Akyazı ile aynı zamanda temeli atılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü... 2013’te temeli atılmış, 2016’da tamamlanıp, 26 Ağustos’ta açılışı yapılacak

Bu nasıl iştir...? Akıl almıyor...!

Henüz çelik çatısı tamamlanmamış...


Bağlantı yolları ve viyadükler devam ediyor... Özellikle Söğütlü kavşağı tamamlanıp trafik akışının sağlanması için şart. Sahanın çimlenmesi, koltuklar ve skor panosu 11 Temmuz’da ihaleye çıkacak.

Sadece bu işin süresi; şartlar normal seyrinde giderse, 45 gün...

Ayrıca stadı zamanında yetiştirmek işleri kolaylaştırsa da...

Ancak, taraftarı o stada heyecanla gelmesini sağlayacak...

İnanacakları, güvenecekleri bir takım olmalı. Aksi durumda, görselliğinin cazibesiyle birkaç maça gidilir. Olası kötü sonuçlar, Akyazı’yı yalnızlığa terk eder...!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap