SON DAKİKA



Haber > Spor > Akıllı ol Halis!

Akıllı ol Halis!

14 Eylül 2018 Cuma - 10:44




Bordo-Mavili takımın 17 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Alanyaspor ile oynayacağı maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. Ancak Özkahya’nın Trabzonspor k





GEÇMİŞİ SIKINTILI

MHK, Trabzonspor’un Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya Halis Özkahya’yı atadı. Ancak bu atama şimdiden kafalarda soru işarete yarattı. Nedeni ise geçmiş dönemlerde Halis Özkahya’nın Trabzonspor aleyhine vermiş olduğu kararlar.

SKANDAL KARARLAR

28 KASIM 2008'de, Kayserispor ile oynanan karşılaşmada Trabzonspor mücadeleyi 1-0 önde götürürken, Özkahya, uydurduğu bir penaltı ile maçın 1-1 bitmesini sağlamıştı. 16 Aralık 2017’de oynanan Bursaspor karşılaşmasına yine Halis Özkahya’nın yanlış kararları damga vurdu.

KALKAVAN’DAN SONRA!


BORDO-Mavili takımın 1-0 önde olduğu karşılaşmada Özkahya, 2 net penaltıyı ‘es’ geçerken, yalnız Trabzonsporlu taraftarlardan değil tüm hakem otoritelerinden de tepki almıştı. Camia, Mete Kalkavan skandalının ardından Özkahya ile ikinci bir kabusu yaşamak istemiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap