SON DAKİKA



Haber > Spor > Akkuş Belediyespor Başantrenörü Aykut Lale açıklamalarda bulundu; Savaşan bir takım olacağız

Akkuş Belediyespor Başantrenörü Aykut Lale açıklamalarda bulundu; Savaşan bir takım olacağız

09 Ocak 2024 Salı - 11:27




“Esas hedefimiz bu takımı ligde tutabilmek. Ancak ilk 8 de olursa 'hayır' demeyiz. Sadece şunun bilinmesini isterim, ligin ikinci yarısında savaşan bir takım olacağız”





Akkuş Belediyespor, ilk kez mücadele ettiği Efeler Ligi'nde 2 galibiyet, 11 mağlubiyet alarak 8 puan topladı. İlk yarıyı 12. sırada tamamlayan Ordu ekibi, ligin ikinci yarısı için daha umutlu. İkinci devre öncesinde açıklamalarda bulunan başantrenör Aykut Lale Sert ligin ikinci yarısının daha zor geçeceğini ve buna hazırlıklı olduklarını söyledi.

Hem mental hem taktiksel

Takımı hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazırladığını söyleyen Lale; “ Hem fiziksel hem de psikolojik olarak takımı buna hazırlamaya çalışıyorum. Benimle çalışan oyuncuya, onu empoze etmeye çalışırım. Çünkü ben son düzlüğe kadar bırakmam. Öyle bir karaktere sahibim. Bunu da çocuklara aktarabilirsek, başarılı olabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Sonuna kadar kovalayacağız

Lale, takımın sezonu ilk 8 içinde bitirmesi için matematiksel olarak şansı olduğunun altını çizerek, "Matematiksel olarak böyle bir şansımız varsa, sonuna kadar çabalarız. Esas hedefimiz bu takımı ligde tutabilmek. Ancak ilk 8 de olursa 'hayır' demeyiz. Sadece şunun bilinmesini isterim, ligin ikinci yarısında savaşan bir takım olacağız." açıklamasını yaptı.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap