SON DAKİKA



Haber > Spor > Akçay'ın altyapı şartı!

Akçay'ın altyapı şartı!

10 Ekim 2016 Pazartesi - 11:27




Mustafa Akçay altyapıda çalışma şartlarını açıkladı.





İki yıl önce, profesyonel futboldan elini eteğini çekme kararı alan ve bunu da gelecek sezonun sonunda yürürlüğe koyacağını açıklayan Akçay, sadece altyapılarda çalışabileceğinin de altını çizmişti. Akçay, özellikle Trabzonspor’un altyapısına hizmet vermek istediğini ifade ederken, bunun karşılığında bir ücret talebinde de bulunmayacağını beyan etmişti. Mustafa Reşit Akçay böyle bir olanağın doğmaması halinde ise kendi adına bir futbol Akademisi kurarak, bu spora yeni yıldız adaylarını kazandırma mücadelesi vererek yoluna devam edeceğini açıklamıştı.

1 MİLYON DOLAR TAZMİNAT SOSYAL YARDIM KURULUŞLARINA

TrabzonAjans'ın haberine göre, Mustafa Reşit Akçay, özellikle profesyonel anlamda futbolun üst yapısında yaşananların kendisini yıprattığını ve duygusal bir insan olarak bunları kaldıramadığını dile getirirken, altyapıda çalışma şartlarını da belirledi. Akçay, “Şayet bir gün Trabzonspor altyapısı bana teklif edilirse 7 yıllık anlaşma şartı koşarım. Maaş almam. Altyapının gerçek bir akademi olması için hangi eksikler varsa, (insan-teknik-fiziki) bunların giderilmesini isterim. İşimi inandığım gibi yapabilmem için de 1 milyon dolar tazminat maddesi koyarım. Ancak bu tazminatın bir lirasına dokunmam” dedi ve şunları kaydetti:

SPORTİF DİREKTÖRLÜK KONUSUNDA İKNA ÇALIŞMALARI VAR

“Yine sözleşmeyle, tazminatın Türkiye’de faaliyet gösteren sosyal yardım kuruluşlarına bağışlanmasını da imza altına alırım. Çünkü Trabzonspor’un bir lirasına bile dokunmak bana yakışmaz. Bu kulüpten tazminat talep etmek, bunu cebime atmak asla kabul edemeyeceğim bir şeydir.”  Ayrıca özellikle Trabzon’da bulunan ve futbol dünyasında yer alan birçok kişi ise bu ismin takım çalıştırmama kararına saygı duyarken, kendisinin gelecekte kaliteli ve gerçek bir programa sahip ekiple sportif direktör olmaya karşı soğuk bakmaması için ikna çabası içinde olduğunun da altı çizildi. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap