SON DAKİKA



Haber > Spor > A.Hopaspor ligin ikinci yarısına iddialı başladı

A.Hopaspor ligin ikinci yarısına iddialı başladı

17 Ocak 2023 Salı - 14:46




TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden A.Hopaspor, deplasmanda oynadığı Efeler 09 SKF karşılaşmasından 3 puan alarak, ligin ikinci yarısına iddialı bir giriş yaptı.





Ligin ikinci yarısı için Antalya kampında hazırlıklarını tamamlayan A.Hopaspor, 15 Ocak Pazar günü ligin 18. Hafta maçında deplasmanda Efeler 09 SKF ile karşılaştı. 

Ortaya koyduğu mücadele ile lige hazır olduğu mesajını veren A.Hopaspor, ligin ikinci yarısına 3 puan ile başladı. A.Hopaspor, aldığı bu galibiyetle puanını 24’e yükseltti.

Futbolcularımız bir günlük iznin ardından bugün kulüp tesislerinde toplanarak, kendi evinde oynayacağı Osmaniyespor FK maçının hazırlıklarına başlayacak.

Kulüp yönetimi, alınan galibiyet sonrası futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ederek, “Ligin ikinci yarısına teknik heyetimiz, futbolcularımız, yönetimimiz ve taraftarlarımızla hazırız” mesajını verdi.

Yönetim Kurulu, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Ara transferlerimizle takımımızın gücüne güç kattık. Eksik olan transferlerimizi de tamamlayarak, taraftarlarımızın karşısına her şeyi ile hazır bir takım olarak çıkacağız. İlk karşılaşmada alınan 3 puan bizler için, teknik heyetimiz için, futbolcularımız ve en önemlisi taraftarlarımız için çok önemli bir puan. Bizlere desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Bizler gücümüzü taraftarlarımızdan alıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap