SON DAKİKA



Haber > Spor > Ahmet Çakar: F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor korku içerisinde

Ahmet Çakar: F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor korku içerisinde

12 Eylül 2022 Pazartesi - 08:43




Ahmet Çakar, G.Saray'ın Kasımpaşa maçını değerlendirerek F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un korku içerisinde olduğunu belirtti.





Ahmet Çakar, G.Saray'ın Kasımpaşa'yı 3-2 devirdiği maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çakar, 2000 yılındaki kadroyla mevcut kadroyu kıyasalarak "Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar, Trabzonsporlular şu anda korku içerisindeler" yorumunda bulundu.

Beyaz TV'de yayınlanan programda konuşan Ahmet Çakar, "2000 yıllarındaki UEFA Kupası'nı kazanan G.Saray'ın kadrosundan sonraki en iyi kadro" olduğunu beliretek şöyle konuştu:

"Bakın G.Saray'ın kağıt üzerinde 3. santrforu da yıldız. Marcao gitmemiş olsaydı şampiyonluğun ağır favorisi Galatasaray'dı. Hala da favori"

"F.BAHÇE, BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPORLULAR KORKU İÇERİSİNDE"

G.Saray'ın rakiplerinin korku içinde olduğunu düşündüğünü söyleyen Çakar, "Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar, Trabzonsporlular şu anda 'Galatasaray'ı nasıl geçeceğiz?' korkusu içerisindeler" açıklamasında bulundu.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap