SON DAKİKA



Haber > Spor > Ahmet Çakar’dan Hamit Altıntop’a ağır sözler: Türk Futbolu hainlerin elinde

Ahmet Çakar’dan Hamit Altıntop’a ağır sözler: Türk Futbolu hainlerin elinde

20 Kasım 2023 Pazartesi - 15:04




Ahmet Çakar, Eski milli futbolcu Hamit Altıntop’a Beyaz TV’de ağzına geleni söyledi. Çakar, Türkiye’nin Almanya karşısında attığı 3.golüne sevinmeyen Altıntop’u yerden yere vurdu.





Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında Türkiye’nin Almanya’yı Berlin Olimpiyat Stadı’nda 3-2 mağlup ettiği karşılaşma konuşuldu. Söz hakkı alan Ahmet Çakar, Milli Takım’ın 3. Golü sonrası sevinmeyen Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop’a sert ifadeler kullandı.

MONTELLA’NIN YARISI KADAR TÜRK DEĞİLSİN

Konuşmasında Altınop’a “Montella’nın yarısı kadar Türk değilsin” diyen Ahmet Çakar Altınop’un kendi çıkarları doğrultusunda gole tepki vermekten çekindiğini öne sürdü.

Türk futbolu hainlerin elinde ifadesiyle söze giriş yapan Ahmet Çakar “Berlin’de 3-2 öne geçiyoruz. O anda Türkiye’de herkes sevinirken o anda sadece 1 kişi sevinmiyor. Hamit Altıntop adlı şahıs eski Türk Milli Takım oyuncusu tribünde çok yakın bir akrabası ölmüş gibi sahaya bakıyor. Bunun adını size ve RTÜK’e saygımda koyamıyorum. Montella’nın yarısı kadar Türk değilsin” diye konuştu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap