SON DAKİKA



Haber > Spor > Ahmet Çakar, canlı yayında ''hayırlı olsun'' diyerek duyurdu

Ahmet Çakar, canlı yayında ''hayırlı olsun'' diyerek duyurdu

05 Nisan 2021 Pazartesi - 09:23




Eski FIFA kokartlı hakem Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiayı "hayırlı olsun" diyerek duyurdu.





Beyaz TV'de spor yorumculuğu yapan eski FIFA kokartlı hakem Ahmet Çakar, spor gündeminde bomba etkisi yaratacak dev bir iddiada bulundu ve son günlerde ana gündem maddesi olan konuda alınan kararı açıkladı.

Son günlerde 1959 öncesi şampiyonluklar konuşulmaya ve tartışılmaya başlandı. Fenerbahçe, 1959 öncesi elde ettiği 9 şampiyonluğun tescilini isterken Galatasaray bu şampiyonlukların ulusal bazda kazanılmadığı görüşünü savunarak Fenerbahçe'nin talebini reddetti.

'KARARIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ' 

Fenerbahçe konuyu TFF'ye taşıyarak 1959 öncesi şampiyonluklar için resmi başvuruda bulundu. TFF Başkanı Nihat Özdemir konuya ilişkin, "Yakında kararımızı açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 1959 öncesindeki şampiyonluklar için tartışma sürerken, Ahmet Çakar dikkat çeken bir öneride bulundu.


Çakar, Galatasaray'ın yıldızlarının üzerinde UEFA Kupası şampiyonluğunu simgeleyen bir sembol olması gerektiğini belirtti.

'FENERBAHÇE 5 YILDIZI TAKABİLİR' 

Beyaz TV'de konuşan Çakar, "Şampiyonluklarla ilgili bir önerim var. UEFA veya Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmuş takımda yıldızın yanına bir simge olmalı. Fenerbahçe 5 yıldız takabilir. Galatasaray'ın 4 yıldızının üzerine, çok daha etkili, vurucu, farklı renkte bir simge, Avrupa şampiyonluğunu simgeleyecek bir simge olmalı." şeklinde konuştu.

'20 TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU EDER' 

Çakar, Yıldızların üzerine bir şey koyacaksın. Bana göre bir Avrupa şampiyonluğu, 20 tane Türkiye şampiyonluğu eder." ifadelerini kullandı.


'HAYIRLI OLSUN' 

Ahmet Çakar, 1959 öncesi şampiyonluklar ile ilgili flaş bir iddiada bulunarak "Bu arada Federasyon kararını vermiş Fenerbahçe'ye 1959 öncesi şampiyonlukları hayırlı olsun" mesajını verdi.

Beğendim
1
Sevdim
3
Beğenmedim
9
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap