SON DAKİKA



Haber > Spor > Agger'de işlem tamam

Agger'de işlem tamam

21 Mayıs 2016 Cumartesi - 15:58




Transferde harekete geçen Sarı-Lacivertliler, Brondby ile sözleşmesi son eren 31 yaşındaki stoper Daniel Agger’i renklerine bağlamak üzere.





Sofiane Feghouli transferini bitirme aşamasına getiren Fenerbahçe’de sezonun ikinci bombası da belli oldu. Sarı-Lacivertliler, Brondby ile olan sözleşmesi önümüzdeki ay sona erecek olan stoper Daniel Agger’le her konuda anlaştı. Kanarya Agger’i, senelik 2.5 milyon Euro kazanan ve kupa finalinin ardından takımdan ayrılacak olan Alves’in yerine transfer edecek. Bu transfer için bonservis ödemeyecek olan Fenerbahçe kulübü,  Danimarkalı yıldız ile yıllığı 2 milyon Euro’dan 3 senelik sözleşmeye imza atacak. Agger’in en büyük artısı, bu sezonun yıldızı olan Simon Kjaer ile Danimarka Milli Takımı’nda yıllarca birlikte oynamış olması. Yıllardır milli takımın kaptanı konumunda olan 31 yaşındaki oyuncu sorunsuz kişiliğiyle de ön plana çıkıyor. İstikrarlı bir futbolcu olan Agger, 12 yıllık profesyonel kariyerinde sadece Brondby ve Liverpool’da görev yaptı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap